60 de politisti au lucrat la prinderea lui Bahaian, unul fiind ranit in incercarea de a-l opri

Ziarul Financiar 17.01.2010

La prinderea lui Sergiu Bahaian - cel care ar fi ordonat asasinarea a cel putin patru persoane care au muncit pentru el - au lucrat 60 de politisti, un ofiter de la Crima Organizata fiind ranit in incercarea de a-l opri pe acuzat, cand s-au tras si focuri de arma, informeaza Mediafax.

Ofiterului i-a fost fracturata o mana cand masina sa a fost lovita de cea in care se afla Sergiu Bahaian.

In actiunea de a-l opri pe Bahaian, politistii au tras un foc in plan vertical si unul intr-un cauciuc al masinii cu care se deplasa acesta.
Sergiu Bahaian si un complice al sau, Eduard Marculescu, au fost retinut, vineri seara. Tot vineri au fost retinuti alti doi complici ia lui Bahaian.

Fostul patron al societatii Sabina Product si patron al clubului Gloria Buzau, Sergiu Bahaian, - cel care a declansat unul din cele mai mari scandaluri financiare din Romania in 1995 - era cautat pentru o frauda de doua milioane de euro, in urma unor operatiuni comerciale, emitand file CEC sau bilete la ordin fara acoperire, in numele unor societati fictive.

Sambata, politisti din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate, BCCO Bucuresti si BCCO Constanta, sub coordonarea procurorilor DIICOT Serviciul Teritorial Bucuresti si Birourile Teritoriale Constanta si Ialomita, au reusit destructurarea grupului criminal organizat de anvergura format din peste zece persoane si coordonat de Sergiu Bahaian.