Doi barbati, arestati la Constanta in cazul crimelor comise la comanda lui Bahaian. Cine au fost victimele, unde si cand au fost omorate?

Ziarul Financiar 17.01.2010

Cei doi barbati audiati, in noaptea de sambata spre duminica, in cazul celor patru crime comise la initiativa patronului clubului Gloria Buzau, Sergiu Bahaian, care a coordonat o grupare specializata in fraude macro-economice, au fost arestati preventiv de Tribunalul Constanta, informeaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Tribunalului Constanta, instanta a decis, in noaptea de sambata spre duminica, arestarea preventiva pentru o perioada de 25 de zile a lui Valentin Slepac si Adrian Grigoras, suspectati de comiterea a patru crime si a numeroase infractiuni economice.

Valentin Slepac si Adrian Grigoras au recunoscut in fata anchetatorilor ca au comis cele patru crime si au spus ca regreta faptele. Ei au sustinut ca au comis crimele la initiativia lui Sergiu Bahaian, fiindu-le frica de acesta.

Victimele gruparii infractionale conduse de Sergiu Bahaian sunt Lucian Cernat, Emilian Leonte, Ionel Ulezu si Petrica Captalan, primii ucisi fiind Cernat si Leonte, a declarat, sambata, seful DIICOT Constanta, Luarentiu Bratosin.

Potrivit sursei citate, Lucian Cernat a fost ucis in anul 2006, fiind aruncat in Dunare de pe podul rutier de la Cernavoda, dupa ce initial a fost sedat si adus in stare de ebrietate. Emil Leonte a fost omorat in anul 2008, cu mai multe lovituri de ciocan in cap, cadavrul acestuia fiind aruncat in canalul Dunare-Marea Neagra. Ionel Ulezu a fost omorat tot in anul 2008, fiind ingropat de viu dupa ce fost sedat si adus in stare de ebrietate. Cadavrul sau a fost gasit intr-o curte din satul Magura, comuna Cerchezu, judetul Constanta, intr-o groapa de aproximativ doi metri adancime, sub o placa de beton deasupra careia era construit un WC. Petrica Captalan a fost omorat in 2008, dupa ce a fost lovit in cap cu o bata si ingropat imediat intr-o groapa, la aproximativ un metru adancime, deasupra cadavrului fiind pusa o placa din beton astupata cu pamant.

Mai multe despre grupul infractional condus de Sergiu Bahaian cititi pe www.mediafax.ro.