Artistul din spatele mafiotului: Sergiu Bahaian ar fi finantat "Asfalt Tango"

Ziarul Financiar 18.01.2010

Acuzat ca ar fi comandat crimele in stil mafiot, afaceristul a fost arestat preventiv, aseara, pentru 29 de zile, alaturi de alti trei complici. La Constanta, alte doua persoane au fost arestate pentru ca uciderea victimelor - pe unele dintre ele ingropandu-le de vii sau aruncandu-le in Dunare.

Dincolo de actiunile desprinse parca din filmul "Nasul", Sergiu Bahaian afisa, pentru cei care-l cunosc, un aer de artist iubitor de frumos, cu studii de Regie si care nu se ferea sa investeasca in cultura, scrie Evenimentul Zilei.

Conform publicatiei, in 1995, pe vremea cand prima sa mare escrocherie - Sabina Product, un joc piramidal de tip "Caritas" - era infloritoare, Bahaian a finantat productia filmului regizat de Nae Caranfil, "Asphalt Tango". De asemenea, acest mecena ar fi finantat albumul "Nascuta toamna", realizat de Loredana Groza, in colaborare cu Directia 5, tot 1995. De multe ori insa si aceste acte culturale aveau tot iz de escrocherie. Despre artistul Sergiu Bahaian cititi mai multe pe www.evz.ro.