Bahaian, sponsor la "Interne"

Ziarul Financiar 19.01.2010

Sergiu Bahaian, regizorul in varsta de 48 de ani arestat pentru ca ar fi ordonat o serie cutremuratoare de crime (oameni ai strazii erau transformati peste noapte in patroni de firme, faceau tranzactii si mai apoi erau asasinati), a sponsorizat clubul Ministerului de Interne, informeaza ProSport.

Prima intersectare a lui Bahaian cu sportul a avut loc in 1994, cand s-a apropiat de Ministerul de Interne, sponsorizand echipa de handbal Dinamo. "A venit alaturi de noi prin firma Sabina Product. Erau vremuri grele, iar el ne mai ajuta cu bani. Nu multi, dar indeajuns. Tin minte ca dupa meciuri mai premia cate un jucator cu cate 50 de marci", povesteste Ovidiu Semen, unul dintre conducatorii actuali ai echipei de handbal Dinamo, pe atunci instructor in club.

Cu Bahaian sponsor, echipa a cucerit in acel sezon titlul national. "Cu noi a fost om, iar titlul i se datoreaza si lui. I-a organizat la Sala Polivalenta un meci de adio lui Eliodor Voica, atunci cand acesta a plecat in Germania. M-am crucit cand am auzit ce a facut acum", spune Semen. Presa vremii a speculat ca relatiile cu Ministerul de Interne l-au ferit pe Bahaian de necazuri in cateva dosare de escrocherie.

Mai multe despre relatiile lui Bahaian cu sportul cititi pe www.prosport.ro.