Un lider al transportatorilor le cere politicienilor sa-si plateasca datoriile din campanie: "Am dat microbuze, autobuze, am facut turism electoral cat nu s-a facut «ever» in Romania"

Ziarul Financiar 22.01.2010

Transportatorii reprezinta sectorul economic care ofera cel mai mare suport partidelor politice in perioadele in care se desfasoara alegeri, nu numai prin banii pe care ii pompeaza, inclusiv "la negru", in campaniile electorale, dar si prin microbuzele si autobuzele care servesc turismului electoral, a dezvaluit, joi, presedintele Federatiei Operatorilor de Transport Rutier, Augustin Hagiu, intr-o interventie telefonica la postul de radio Realitatea FM, informeaza Gandul.

"Am dat microbuze, autobuze, am facut turism electoral cat nu s-a facut ever in Romania. Transportatorii au sustinut financiar campaniile electorale cu zeci si sute de mii de euro. Este sectorul care pompeaza cei mai multi bani in campania electorala. Acum Guvernul s-a asezat, optiunile politice s-au limpezit… Ce trebuie sa faca acest Guvern? Sa dea inapoi celor care au sustinut ascensiunea politica, sa dea inapoi ceea ce se asteapta, adica solutii concrete pe fiecare domeniu de activitate", a afirmat Hagiu. Mai multe despre turismul electroral cititi pe www.gandul.info.