Bahaian cere sa fie eliberat si reclama presiunea mediatica in cazul sau

Ziarul Financiar 22.01.2010

Sergiu Bahaian a cerut, vineri, instantei Curtii de Apel Bucuresti sa fie cercetat in libertate si a sustinut ca nu are nicio legatura cu omorurile pe care "Parchetul i l-ea pus in carca", reclamand presiunea mediatica care se face in cazul sau, informeaza Mediafax.

Curtea de Apel Bucuresti a judecat, vineri, contestatia lui Sergiu Bahaian si a lui Edward Marculescu, Mihai Dascalete si Gheorghe Teleaga fata de decizia Tribunalului Ialomita de arestare preventiva a lor pentru inselaciune si constituire a unui grup infractional organizat. Instanta urmeaza sa decida daca cei patru vor fi cercetati in libertate sau raman in arest.

Sergiu Bahaian a sustinut in fata instantei ca este nevinovat si ca exista un atac mediatic impotriva sa, aratand ca nu are nicio legatura cu omorurile care i se imputa.

"Nu sunt vinovat de ceea ce onoratul Parchet imi pune in carca", a spus Bahaian.

Avocatul lui Sergiu Bahaian a sustinut ca nu a apucat sa studieze intreg dosarul, intrucat are 32 de volume, insa din punctul sau de vedere nu exista probe pentru ca acesta sa fie arestat preventiv.