OMD preia de la 1 februarie contul de media al Vodafone, care depaseste 10 mil. euro

Autor: Adriana Rosoga 25.01.2010

Unul dintre cele mai disputate conturi media de pe piata, cel al Vodafone trece de la 1 februarie la OMD, dupa ce in ultimul deceniu a fost gestionat de Bogdan Enoiu de la McCann Erickson.

Contul de media, a carui valoare depaseste 10 milioane de euro, este unul dintre cele mai ravnite din piata si a fost subiectul unor intregi batalii intre principalele grupuri de media, dar Bogdan Enoiu a iesit intotdeauna castigator. Acum, Cristian Mucichescu, seful de la OMD va deveni unul dintre cei mai cautati executivi din media.


"Doresc sa multumesc echipei de Media a McCann Erickson, partenerul nostru de incredere pe parcursul ultimilor 12 ani, pentru profesionalismul si implicarea cu care ne-au sustinut. Impreuna, am inovat si am reusit sa cream un model de leadership pe piata locala si sa aducem brandul Vodafone cat mai aproape de romani", a spus Marco Kind, Chief Marketing Officer, Vodafone Romania.

OMD a castigat anul trecut contul international de media al operatorului de telefonie mobila Vodafone, in valoare de 800 mil. lire sterline, agentia fiind aleasa in urma unui pitch la care a participat si grupul WPP.

Vodafone Romania va continua sa colaboreze cu agentia McCann Erickson pentru serviciile de creatie publicitara.