Toyota Romania extinde garantia masinilor de la 3 la 5 ani

Autor: Bogdan Alecu 26.01.2010

Toyota Romania a extins garantia completa acordata de producator pentru toate modelele comercializate in reteaua autorizata de dealeri Toyota de la 3 ani la 5 ani. Noua garantie introdusa de Toyota Romania la inceputul acestui an este valabila pe intreg teritoriul Europei si este transmisibila in conditiile de revanzare a masinii in decursul celor 5 ani.

Garantia extinsa este valabila in aceleasi conditii ca si garantia de baza si aduce clientilor o serie de beneficii majore, precum cresterea valorii de revanzare a autovehiculului si libertatea de a circula fara griji oriunde in Europa. "Vanzarea masinii dupa un rulaj de 3-4 ani, in conditiile in care autovehiculul se afla inca in garantia oferita de producaror, iar reviziile au fost realizate in service-uri autorizare de catre experti autorizati aduce proprietarului beneficii importante", declara George Kyriazis, Directorul General Toyota Romania.

Garantia extinsa este valabila si pentru masinile achizitionate de catre companii, avantajand societatile care obisnuiesc sa isi innoiasca flota auto la fiecare 2-4 ani, prin revanzarea autovehiculelor catre persoane fizice sau alte persoane juridice.