PNL se va reuni in Congres extraordinar in 5-6-7 martie. Crin Antonescu spera la un nou mandat pentru conducerea partidului. Tariceanu evita sa isi anunte candidatura

Ziarul Financiar 31.01.2010

Presedintele PNL, Crin Anotonescu, a declarat, sambata seara, dupa sedinta Delegatiei Permanente, ca liberalii se vor reunii in Congres extraordinar in 5-6-7 martie, propunerea sa fiind votata cu 85 de voturi "pentru", 24 "impotriva" si 26 de abtineri, informeaza Mediafax.

"PNL va avea un Congres extraordinar in zilele de 5-6-7 martie 2010, la Bucuresti. Aceasta propunere, pe care am facut-o Biroului Politic Central si pe care Biroul Politic Central a facut-o astazi (sambata, n.r.) Delegatiei Permanente a fost adoptata exact cu 85 de voturi «pentru», patru «impotriva» si 26 de abtineri", a sustinut Crin Antonescu.

El a subliniat ca in cele ce urmeaza se va constitui o Comisie pentru modificarea Statutlui, mentionand ca norma de reprezentare va ramane aceeasi.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, de asemenea, ca va candida pentru un nou mandat de presedinte al PNL, in conditiile in care ii vor fi acceptate documentele politice si propunerile de modificare a Statutului.

Liberalul Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata seara, ca nu este preocupat, spre deosebire de alti liberali, de functii, evitand sa anunte o candidatura.

Cititi mai multe despre congresul PNL pe www.mediafax.ro.