ArcelorMittal investeste 43 milioane euro la Hunedoara

Ziarul Financiar 31.01.2010

ArcelorMittal va investi 43 de milioane de euro la combinatul de la Hunedoara pentru construirea unui laminor, proiectul facand parte dintr-un program de investitii fixat pentru perioada 2004 - 2011 si care prevede o suma totala de 69 de milioane de euro, a anuntat compania citata de Mediafax Business.

"ArcelorMittal a decis sa continue planul sau de investitii la Combinatul din Hunedoara, in ciuda climatului economic dificil, pentru a asigura sustenabilitatea companiei pe termen lung. Scopul acestui program de investitii este atat de a asigura materiile prime necesare pentru unitatile noastre de productie a tevilor din Romania, cat si cresterea competitivitatii produselor noastre la nivel international", a declarat, intr-un comunicat, Andre Bock, vicepresedinte al grupului si Chief Technical Officer ArcelorMittal Long Carbon Europe.

Noua investitie vine dupa ce tot in ianuarie ArcelorMittal a anuntat o alta investitie, de 53 de milioane de euro, pentru modernizarea unui furnal de pe platforma siderurgica de la Galati. Mai multe despre investitia ArcelorMittal de la Hunedoara cititi pe www.mediafax.biz.