Sport.ro intra in format HD in oferta UPC

Ziarul Financiar 01.02.2010

UPC Romania, numarul doi pe piata locala de cablu TV, si-a extins grila digitala de programe prin lansarea, incepand de astazi, a doua noi canale TV in format High Definition.

UPC Romania ofera, pentru abonatii sai la serviciul de televiziune digitala prin cablu, doua noi programe de televiziune in format High Definition: National Geographic Channel HD si Sport.ro HD. Aceste canale TV vor fi disponibile la nivel national incepand cu data de 1 februarie 2010, pentru toti clientii care se aboneaza la HD si se adauga programelor deja disponibile in format high definition: TVR HD, PRO TV HD, HBO HD, Eurosport HD, History HD si Fashion TV HD.

Aceste doua noi canale se adauga grilei de programe deja existenta, care se extinde astfel la 119 canale TV, UPC Romania fiind operatorul cu cea mai larga oferta de programe TV pentru platforma digitala.

Noile programe acopera doua zone de interes pentru clientii UPC: documentarele si sportul. Sport.ro HD ofera competitii sportive din fotbal (Europa League), wrestling, volei, handbal, K1 - mai mult, mai clar, mai detaliat, potrivit reprezentantilor UPC.

In alta ordine de idei, UPC a anuntat ca introduce la data de 1 februarie un pachet suplimentar pentru toti clientii sai la serviciul de televiziune digitala, pachetul CineStar, care contine 3 canale TV de filme, pentru 8 lei (fara TVA).