Converse ramane la Elmec inca trei ani

Autor: Cristina Stoian 03.02.2010

Elmec Romania, care comercializeaza brandul Converse in Romania, a prelungit contractul de distributie exclusiva a produselor Converse pana la finalul lui 2012, pe fondul rezultatelor bune inregistrate in ultimii cinci ani de colaborare intre cele doua companii.

"Intentionam sa pastram acelasi trend ascendent de extindere a prezentei Converse pe piata, atat prin intermediul magazinelor operate de Elmec, cat si prin intermediul partenerilor nostri din intreaga tara", a declarat Cristian Beznoska, CEO Elmec Romania.

Din 2005, de cand a fost atras in portofoliul Elmec, Convers s-a extins in doua magazine proprii, in Bucuresti si in Cluj, in cinci unitati multibrand Famous Brands si doua galerii Famous Brands si in noul concept KIX, lansat de Elmec in centrul comercial Afi Palace Cotroceni. De astemenea, produsele Converse se gasesc in diverse magazine de articole sportive din tara.

Elmec, care a rulat afaceri de 49,5 mil. euro in 2008, potrivit Ministerului de Finante, detine in total 52 de magazine monobrand si multibrand de articole sportive, din care 24 sub brandul Nike, 11 unitati de fashion sub marca Miss Sixty & Energie, Calvin Klein, Pepe Jeans London sau Marlboro Classics, trei magazine Folli Follie si patru outlet-uri. De asemenea, compania detine centrul de sanatate WellnessClub din Plaza Romania.