Retailerii si-au amenajat deja magazinele in asteaptarea deschiderii Sun Plaza

Autor: Cristina Stoian 23.02.2010

Retailerii au primit de mai bine de o luna spatiile pentru a-si amenaja magazinele inchiriate in Sun Plaza, centrul comercial care se va deschide in aceasta saptamana, cei mai mari finalizand deja de peste o saptamana utilarea spatiului si aranjarea mobilierului si a marfii. "Am inceput de o luna amenajarea spatiului, imediat ce l-am preluat, iar acum suntem in faza ultimelor retusuri, fie aranjam altfel pantofii pe raft, fie schimbam o geanta", a declarat Augustina Artemie, director de marketing al retailerului de incaltaminte Deichmann Romania, companie care a intrat in Sun Plaza cu un magazin de 500 de metri patrati. Aceasta este a 22-a unitate Deichmann la nivel local dupa magazine in orase ca Pitesti, Cluj, Sibiu sau Piatra Neamt.

Cu o investitie de 100.000 de euro a fost finalizat si magazinul de incaltaminte ECCO, cu o suprafata de 100 de metri patrati la parterul Sun Plaza.
"Am terminat amenajarea magazinului de ieri, astazi facem retusurile finale. De asemenea, la nivelul nostru circa 80% din magazine vor fi gata pentru deschiderea de maine", spune Victor Tighinean, directorul general al companiei Shoexpert, care detine franciza pentru magazinele ECCO. Compania care a rulat afaceri de 2 mil. euro in 2008 detine alte noua magazine ECCO la nivel local, dintre care patru in Bucuresti. "In perioada imediat urmatoare vom mai deschide un magazin in Timisoara, in centrul comercial Iuliul Mall", afirma Tighinean.
In urma cu doua saptamani, retailerii prezenti in Sun Plaza spuneau ca grupul Inditex, care vine in noul centru comercial cu patru din brandurile sale, Zara, Stradivarius, Bershka si Pull&Bear, era in faza finala cu amenajarea magazinelor sale.