BASE-LIGA: doua transferuri de marca pentru partidul-satelit. PD-L junior are, in sfarsit, o fata: Diaconescu. Sarbu, luat pentru Munca

Ziarul Financiar 24.02.2010

Partidul mic al lui Traian Basescu, pe care-l face Gabriel Oprea cu parlamentarii fugiti de la alte partide, l-a luat, ieri, pe "internationalul" Cristian Diaconescu, scrie Gandul.

Dupa ce Gabriel Oprea a anuntat, ieri, la pranz, demisia lui Cristian Diaconescu din PSD si inregistrarea sa in grupul independentilor, "subiectul" si-a inchis telefonul, pe care si l-a deschis doar spre seara ca sa transmita ca nu se mai intoarce in partid. Asa ca orice intrebare legata de motivele demisiei si transferului in oastea de stransura a generalului Oprea a ramas, in cursul zilei, fara raspuns. Au ramas foarte multe speculatii, majoritatea tintind inspre un grup din PSD care l-ar fi urmarit, santajat si apoi obligat pe Cristian Diaconescu sa joace la Congres dupa un anumit scenariu. Despre cum a ajuns "internationalul" Diaconescu in partidul mic al lui Basescu cititi pe www.gandul.info.