Ce scrie Financial Times pe prima pagina de astazi

Autor: Cristina Rosca 01.03.2010

AIG aproape de un acord cu Prudential pentru vanzarea diviziei de asigurari de viata din Asia

AIG si Prudential sunt aproape de a incheia un acord privind vanzarea AIA, divizia asiatica de asigurari de viata a companiei americane. Prudential, cel mai mare asigurator britanic, va plati 35 mld. dolari cash, actiuni si alte titluri. Acordul este asteptat sa fie anuntat astazi.

Liderul partidului Conservator din Marea Britanie promite sinceritate, dupa ce popularitatea scade

David Cameron a reactionat duminica la rezultatele unui sondaj de opinie privind partidul Coservator care pierde popularitate, promitand votantilor radicalism, optimism si "sinceritate". Liderul partidului Conservator a insistat ca el are calitatile "necesare pentru a schimba soarta acestei tari", cheia discursului sau fiind economia.

Titlul de inginer este folosit pe nedrept de muncitori din Marea Britanie fara o calificare speciala

Instalatorii de gaze, cei ce se ocupa de repararea xerox-urilor si alti tehnicieni ar trebui sa nu se mai numeasca ingineri, potrivit presedintelui BAE Systems,cea mai mare companie manufacturiera din Marea Britanie. Titlul de inginer este aplicat in Marea Britanie unor oameni care au diferite slujbe, iar acest lucru il nemultumeste pe Dick Oliver, care crede ca doar inginerii de profesie ar trebui sa il utilizeze.