Pentru cei intrati in pana de idei, Mediafax si Orange lanseaza un site pe mobil cu idei de martisoare si felicitari

Ziarul Financiar 01.03.2010

Mediafax si Orange lanseaza, in parteneriat cu Elicom si Media Sat, un site in portalul Orange pentru mobil care ofera idei originale de martisoare si de petrecere a zilei de 8 Martie, alaturi de felicitari, wallpapere si tonuri de apel potrivite pentru inceputul de primavara, informeaza Mediafax.

De 1 Martie, utilizatorii vor afla din site cum pot face singuri un martisor, ce cadouri inedite pot oferi fara nici o cheltuiala si cum sa daruiasca un "martisor gastronomic" celor dragi.

Pentru o zi frumoasa de 8 Martie, clientii Orange se pot inspira din poeziile si maximele despre mama si sotie incluse in site si din sugestiile de petrecere a acestei zilei. De asemenea, ei pot comanda gratuit o felicitare SMS pe care sa o trimita ulterior sarbatoritelor pe telefonul mobil.

Site-ul dedicat zilelor de 1 si 8 Martie cuprinde, totodata, informatii interesante despre femei celebre, de la Audrey Hepburn si Sophia Loren la printesa Diana, dar si despre semnificatia florilor cel mai des daruite in aceasta perioada a anului.

Site-ul lansat de Mediafax Mobile Services - divizia din cadrul Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila - este disponibil in sectiunea Meniu a portalului Orange pe mobil si poate fi accesat de orice client Orange care are serviciul wap activat.