EXCLUSIV ONLINE: Marile hoteluri organizeaza evenimente speciale de 8 martie, pentru prima data, in speranta de a mai revigora incasarile

Autor: Mirabela Tiron 05.03.2010

Hotelurile de lux din Capitala au introdus sampania si caviarul in programul de 8 martie anul acesta, ce ar putea revigora incasarile, pe o piata lovita puternic de criza economica anul trecut, cand unele unitati au renuntat la organizarea de evenimente in apropiere de Ziua Femeii.

Incepand cu weekend-ul acesta, hotelurile de cinci stele din Bucuresti isi pun la dispozitie restaurantele pentru evenimente de 8 martie, la tarife ce variaza intre aproape 60 de lei (15 euro) si 170 (41 euro) de persoana, potrivit reprezentantilor hotelurilor.

"Pana acum avem aproape jumatate din locurile restaurantului rezervate, pretul fiind de 32 de euro de persoana. Anul trecut nu am organizat nimic de 8 martie, insa acum am pus la dispozitie 40 de locuri", a declarat Cristina Turnagiu, brand ambassador al hotelului boutique de lux Carol Parc Hotel. In program este inclusa sampania Schlumberge, piano live incepand cu ora 19.30 si un meniu light cu piept de pui si creveti in sos de sampanie cu legume tournis dar si zabaglione cu sampanie si capsuni.

"Programul include si un tur prin camerele si apartamentele hotelului, o expozitie de parfumuri si cosmetice de lux", a spus Turnagiu, adaugand ca grupurile mai mari de patru persoane beneficiaza de reduceri.

Si la hotelul de cinci stele Howard Johnson din Capitala se va organiza un brunch in cursul zilei de 7 martie (duminica). "Avem aproape 90 de locuri in restaurantele puse la dispozitie", a spus Laura Hamzea, PR & Marketing Manager la Howard Johnson Grand Plaza Hotel. Pretul este de 150 de lei (35 euro) de persoana si de 75 lei (17 euro).

Tot pe 7 martie, hotelul de cinci stele Intercontinental organizeaza un eveniment pentru femei, pretul fiind de 41 de euro de persoana.