Subsidiara grupului spaniol Sedesa, implicata in refacerea Centrului Istoric, a intrat in insolventa

Ziarul Financiar 12.04.2010

Subsidiara grupului spaniol Sedesa, Sedesa Constructions and Services Rom, al carei contract de reabilitare al Centrului Istoric al Capitalei a fost reziliat, a intrat in insolventa la cererea producatorului de roci dure C.M.C, care sustine ca are de recuperat 2,8 milioane lei, informeaza Mediafax Business.

Tribunalul Bucuresti a admis cererea creditoarei C.M.C SRL Baia Mare si a deschis procedura generala a insolventei fata de Sedesa Constructions and Services Rom la 30 martie, potrivit datelor instantei.

"Debitoarea isi va pastra dreptul de administrare - constand in dreptul de a-si conduce activitatea, de a-si administra bunurile din avere si de a dispune de acestea, pe care si-l va exercita sub controlul si supravegherea administratorului judiciar", conform sursei citate.

Directorul general si proprietarul C.M.C, Victor Florean, a declarat, luni, ca firma pe care o conduce a fost atat furnizor, cat si subcontractor al Sedesa in cadrul proiectului de reabilitare al Centrului Istoric. Mai multe despre intrarea in insolventa a Sedesa Constructions and Services Rom cititi pe www.mediafax.biz.