Razvan Stoicescu, promovat partener al Bulboaca & Asociatii

Ziarul Financiar 12.04.2010

Razvan Stoicescu a fost numit in pozitia de partener la Casa de avocatura Bulboaca & Asociatii, acesta urmand sa preia noua functie incepand cu data de 15 aprilie, se arata intr-un comunicat al casei de avocatura.

In urma numirii lui Stoicescu in noua functie, numarul partenerilor a crescut la sase: Adrian-Catalin Bulboaca (managing partner), Corina G. Ionescu, Valentin Berea, Cosmin Stavaru, Iulia Stoianof si Razvan Stoicescu.

Razvan Stoicescu, partener, 29 de ani, este avocatul coordonator al echipelor care au asistat statul roman in emisiunile de eurobonduri din 2008 (750 milioane Euro) si 2010 (un miliard de euro).

Noul partener are o experienta bogata in consilierea finantatorilor, a imprumutatilor, a emitentilor si a altor categorii de clienti, internationali sau locali, cu privire la problematica diversa specifica pietelor de capital si sectorului financiar bancar.

Echipa Bulboaca & Asociatii numara un total de 25 de avocati si un personal auxiliar de 12 persoane.

Casa de avocatura a fost infiintata la inceputul anului 2007 devenind, in doar trei ani, unul dintre cele mai puternice branduri de pe piata locala de profil.