Intercapital Invest, selectata pentru a intermedia listarea BVB

Ziarul Financiar 13.04.2010

Intercapital Invest va intermedia listarea actiunilor Bursei de Valori (BVB) pe piata de la Bucuresti, firma de brokeraj castigand licitatia la care au participat opt companii.

"Intercapital Invest a fost selectata pentru a intermedia listarea BVB. In total, Bursa a primit opt oferte de la intermediarii interesati, din cele 13 caiete de sarcini cumparate", a declarat marti agentiei Mediafax presedintele Consiliului de Administratie al BVB, Stere Farmache.

"Este un proiect foarte important pentru noi, de aceea am facut o oferta foarte buna", a declarat pentru ZF Razvan Pasol, presedintele Intercapital Invest, fara a oferi alte detalii. Listarea Bursei se va face fara o oferta publica de actiuni, aceasta urmand sa aiba loc prin simpla intocmire a unui prospect pentru admitere la tranzactionare. Procesul de listare ar putea dura trei luni.

Intercapital Invest a fost si prima societate de brokeraj care a cumparat caietul de sarcini pentru intermedierea listari. Termenul limita pentru depunerea ofertelor a fost vineri, 9 aprilie.

Bursa are un capital social de 76,74 milioane de lei divizat in 7,67 milioane de actiuni cu valoarea nominala de 10 lei.