Cum sa te angajezi pe un vas de croaziera si cat poti sa castigi?

Ziarul Financiar 05.05.2010

Daca nu aveti job si va place sa calatoriti, puteti sa imbinati utilul cu placutul si sa plecati intr-o croaziera pe ocean sau pe un fluviu european.

Partea buna este ca puteti sa castigati si bani din asta. La inceput de sezon, tot mai multe firme de recrutare vin cu oferte de angajare pe vasele de croaziera, unde puteti sa lucrati ca bucatar, barman, ospatar, camerista, maseur sau hairstylist. Singurele conditii sunt sa stiti bine limba engleza si sa aveti experienta in domeniile in care vreti sa munciti.

Site-urile de recrutare de personal care au oferte de angajare pe vase de croaziera va dau atat posibilitatea de a merge in calatorii pe ocean, cat si in croaziere mai scurte, pe fluviile din Europa.

De exemplu, liniile de croaziera pe ocean au trasee peste tot in lume, iar durata unui contract este de obicei cuprinsa intre sase si zece luni. Cazarea si masa sunt gratuite, iar unele companii platesc zilele de concediu sau biletul de avion dus-intors pentru cei care vor sa plece acasa in perioada concediului.

Aflati la cat se ridica salariile pe asemenea vase de croaziera si ce acte sunt necesare daca doriti sa va angajati pe www.incont.ro.