Cum au fost identificati jefuitorii bancii din Arad - si-au facut dedicatii in discoteca

Ziarul Financiar 24.05.2010

La sfarsitul saptamanii trecute, doi barbati cu fetele acoperite au intrat intr-o filiala a Raiffeisen Bank de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad, iar sub amenintarea unui pistol au reusit sa ia din sertarul unui ghiseu o suma de bani care nu a fost data publicitatii de catre anchetatori.

Casiera a apasat butonul de alarma doar dupa ce suspectii au fugit, iar politistii spun ca pe camerele de supraveghere ale unitatii care nu avea paza umana au fost surprinsi doi barbati cu fetele acoperite cu glugi.

Conform publicatiei Arad Online, politistii aradeni au reusit sa ii identifice pe cei doi suspecti ca urmare a dedicatiilor pe care acestia si le-au facut intr-o discoteca din Moneasa.

Ajunsi in statiune, Florin Ion Stepan si Valcu Ciprian Valentin ar fi sarbatorit lovitura la discoteca din Moneasa.

Momentul care i-a dat de gol a fost cel in care au inceput sa-si dea dedicatii unul altuia: "Pentru cei mai tari spargatori de banci", "Pentru fratiorul meu, cel mai tare spargator de banci" etc. Dupa ce au revenit in Arad, politistii au descins la locuintele acestora. L-au prins doar pe Stepan Florin Ion, "fratiorul" lui, "cel mai tare spargator de banci", Valcu Ciprian Valentin fiind de negasit.