Traian Basescu se va intalni marti cu grupurile parlamentare care sustin Guvernul

Ziarul Financiar 24.05.2010

Presedintele Traian Basescu se intalneste, marti, cu grupurile parlamentare care sustin Guvernul, pentru discutii privind masurile impuse de acordul cu FMI, UDMR anuntandu-si decizia de a sustine protejarea pensiilor mici, iar UNPR pronuntandu-se pentru mentinerea pensiei minim garantate, informeaza Mediafax.

Presedintele Traian Basescu va avea marti, la Palatul Parlamentului intalniri succesive cu grupurile parlamentare din arcul guvernamental, prima discutie fiind la ora 12.00 intre seful statului si parlamentarii PDL, a declarat presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

Ea a precizat ca grupurile reunite ale PDL vor avea o discutie cu presedintele Traian Basescu "pe marginea scrisorii cu FMI si a masurilor pe care Guvernul si le va asuma".

Potrivit Robertei Anastase, seful statului se va intalni la Parlament cu grupurile parlamentare ale PDL la ora 12.00, cu parlamentarii UDMR la ora 14.00, cu grupul parlamentar al UNPR la ora 15.00 si cu grupul minoritatilor nationale la ora 20.00. Cititi mai multe pe www.mediafax.ro.