Ion Dragne, numarul doi de la Musat & Asociatii, paraseste firma, spun surse din piata. Casa de avocatura neaga

Ziarul Financiar 30.05.2010

Ion Dragne, deputy senior partner la Musat & Asociatii si prodecan al Baroului Bucuresti, va parasi societatea, incepand cu 1 iulie, impreuna cu majoritatea avocatilor din departamentul de litigii, pentru a forma o noua casa de avocatura, scrie Mediafax, citand surse din piata.

"Delia Bosman (Topoleanu), un alt partener important care coordona, impreuna cu Ion Dragne, departamentul de litigii si arbitraj al societatii de avocati, a decis de asemenea sa iasa din parteneriat si se pare ca va forma o echipa cu Ion Dragne", au precizat sursele.

De cealalta parte, Catalin Baiculescu, co-managing partner la Musat & Asociatii, a declarat ca Ion Dragne, deputy senior partner la casa de avocatura, "isi desfasoara in mod obisnuit activitatea" la Musat & Asociatii si va face acelasi lucru "si in luna iulie, precum si in noiembrie si decembrie".

"Ion Dragne isi desfasoara in mod obisnuit activitatea in cadrul firmei Musat & Asociatii, o va face si in luna iulie, precum si in noiembrie si decembrie", a afirmat Baiculescu. Cititi mai mult pe www.mediafax.biz