O fosta jurnalista ZF numita la conducerea grupului de comunicare Tempo

Autor: Adriana Rosoga 10.06.2010

Eliza Rogalski, sefa agentiei de relatii publice Rogalski Grigoriu Public Relations, a fost numita CEO al grupului de comunicare Tempo Creative Group.
Grupul, care include companiile: Tempo Advertising (servicii ATL), Kinecto (solutii de comunicare digitala), Rogalski Grigoriu Public Relations si Orchestra (servicii BTL), cu afaceri de circa 15 mil. euro in 2008, a anuntat o noua structura de conducere in care membrii fondatori: Dragos, Corina si Vlad Grigoriu, impreuna cu Florina Varzariu vor alcatui consiliul director al grupului.

"Aceasta noua structura aduce o mai buna intelegere a rolului membrilor fondatori, proprietari ai business-ului si managementul executiv. Rolul boardului va fi de dezvoltare a grupului prin diversificarea serviciilor existente prin achizitii, parteneriate, cat si prin infiintarea de la zero a unor noi companii", spun reprezentantii companiei.

Fiecare membru din cadrul boardului va avea cateva domenii de implicare prioritare, si anume: Corina Grigoriu va analiza eficienta operationala (analiza bugetelor, folosirea resurselor, urmarirea investitiilor), Florina Varzariu va superviza politica financiara, Vlad Grigoriu se va ocupa de dezvoltarea profesionala, diversificarea portofoliului de servicii si a bazei de clienti, oportunitati pentru, iar Dragos Grigoriu va coordona activitatea boardului.
Echipa de management care a fost numita de consiliul director este formata din: Eliza Rogalski CEO Tempo Creative Group, Aura Toma, CEO Tempo Advertising, Simona Dan, CEO Rogalski Grigoriu Public Relations.

Eliza Rogalski lucreaza in Tempo din 2004, agentie unde a condus departamentul de PR care in 2008 a devenit compania Rogalski Grigoriu Public Relations. Ea a lucrat la ZF in perioada 2001. Absolventa a Facultatii de Litere din Bucuresti in anul 1998 si a Berlin School of Creative Leadership in 2009, Eliza Rogalski a fost primul jurat roman la Cannes, in 2009, iar anul acesta va fi presedintele juriului international de PR de la Golden Drum.