Cine sunt ministrii neperformanti: Vladescu, Seitan, Dumitru si Funeriu

Ziarul Financiar 10.06.2010

Deputatul PDL de Mures Mihai Opriscan afirma ca au fost discutii la nivel de grup parlamentar legate de remaniere, in centrul acestora fiind ministrul de Finante, Sebastian Vladescu, ministrul Muncii, Mihai Seitan, cel al Agriculturii, Mihai Dumitru, si "cu semne de intrebare" ministrul Educatiei.

Mihai Opriscan a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca exista o serie de ministri care "n-au confirmat", nominalizandu-i ca "neperformanti" pe Sebastian Vladescu, Mihai Seitan, Mihai Dumitru si Daniel Funeriu informează Mediafax.

El a explicat, apoi, ca Vladescu a deranjat grupul parlamentar PDL prin "acel aer usor arogant si de independent politic", dar mai ales ca nu a venit sa prezinte la timp masurile care urmeaza sa fie luate si nici motivele acestora.

"Ne asteptam, noi, ca si grup parlamentar, ca ministrul Finantelor sa vina sa ne prezinte fiecare masura la timp, sa ne prezinte motive. Dimpotriva, a amanat in doua-trei randuri intalnirea cu grupurile parlamentare. La singura intalnire pe care am avut-o si-a pastrat acel aer usor arogant si de independent politic si nu cred ca multi dintre colegi sunt dispusi sa inghitim doar efectele hotararilor lui Vladescu, fara a ne fi prezentate inainte. Si asta e un motiv pentru care multi dintre colegi au cerut o remaniere a lui Vladescu dupa ce trece motiunea, dupa ce primim transa si asa mai departe", a spus Opriscan.