PNL va iniţia un proiect "Aici sunt banii dumneavoastră", dacă moţiunea de cenzură va fi respinsă

Ziarul Financiar 14.06.2010

PNL va iniţia un proiect intitulat "Aici sunt banii dumneavoastră", care prevede mediatizarea numelor parlamentarilor PDL, UDMR şi UNPR care vor vota împotriva moţiunii de cenzură, în cazul în care aceasta va fi respinsă, scrie Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de deputatul PNL Horea Uioreanu, proiectul, propus de el conducerii partidului, presupune realizarea în fiecare judeţ a unor panouri care, sub sloganul menţionat, vor cuprinde fotografiile preşedintelui Traian Băsesecu, a premierului Emil Boc şi ale parlamentarilor care au votat pentru tăierea salariilor şi a pensiilor, pe circumscipţii electorale.

"PNL va demara proiectul «Aici sunt banii dumneavoastră» care are drept scop mediatizarea acelor parlamentari care vor vota împotriva moţiunii de cenzură şi vor determina aplicarea măsurilor de tăiere a veniturilor bugetarilor şi pensionarilor. Panourile vor fi amplasate, începând de joi, în localităţile reşedinţă de judeţ, în faţa sediilor partidelor care susţin actualul Guvern", se arată în documentul citat. Cititi mai mult pe www.mediafax.ro