Mii de sindicalişti au format un lanţ uman în zona Parcului Izvor. O parte dintre protestatari au forţat intrarea spre Parlament

Ziarul Financiar 15.06.2010

Mii de sindicalişti, care s-au adunat la Palatul Parlamentului, au începută să formeze deja un lanţ uman în zona Parcului Izvor, alte sute de bucureşteni alăturându-li-se protestarilor sau urmârindu-i de pe partea opusă a trotuarului unde se desfăşoară acţiunea acestora, informează Mediafax.

În lanţul uman s-au adunat deja sindicalişti din diferite federaţii, fiind prezenţi funcţionari publici, cadre medicale, cadre didactice, angajaţi de la Poşta Română.

Oamenii sunt veniţi din toate judeţele ţării, ei având pancarte pe care sunt scrie numele sindicatului pe care îl reprezintă şi zona în care activează.

Protestarii au bannere pe care scrie "Jos dictatorul, jos Guvernul", "Opriţi genocidul", "Dacă nu votaţi cu noi, sunteti egali cu un gunoi", "Demisia" şi strigă "Jos Guvernul Boc" şi "Ruşine să vă fie". Mai multe despre acţiunile de protest de astăzi citiţi pe www.mediafax.ro.