Antonescu, PNL: Nevoia României este de a se pune capăt acum delirului şi putrefacţiei portocalii

Ziarul Financiar 15.06.2010

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, la dezbaterea moţiunii, că "ţara e o rană" şi are nevoie să se pună capăt acum "delirului şi putrefacţiei portocalii", transmiţându-i premierului că toată lumea spune că el conduce un Guvern dezastruos şi conchizând că România nu are conducători, informează Mediafax.

"Nu putem aştepta până când se va epuiza mandatul PDL-ului şi al domnului Băsescu, sigur că respectăm nevoile democratice, dar nevoia României este de a se pune capăt acum delirului şi putrefacţiei portocalii. Îmi pare rău să folosesc acest cuvânt, dar miroase. România e singura ţară care n-are preşedinte, Guvern, în care cetăţeanul învestit cu demnitatea supremă afirmă că a luat decizia pensiei minime sub influenţa băuturilor alcoolice. În care miniştri afirmă clar faptul că au minţit. Domnule Berceanu, sunteţi aici? (...) Ţara e o rană, asta e o ţară în care oameni mor cu zile şi e o ţară în care se nasc copii fără speranţă", a susţinut Crin Antonescu.

El a ţinut să menţioneze, în momentul în care din băncile Opoziţiei se vocifera legat de faptul că Emil Boc a părăsit lucrările plenului înainte ca el să-şi înceapă discursul, că se poate şi fără Emil Boc.