Adrian Năstase: Firma care va face Catedrala Mântuirii a făcut imobilul din Zambaccian, în care plouă

Ziarul Financiar 06.07.2010

Fostul premier Adrian Năstase avertizează Patriarhia Română, marţi, într-o postare pe blog, asupra "competenţei şi calităţii" firmei Vanel Exim SRL Bacău, care a câştigat proiectul pentru Catedrala Mântuirii, el plângându-se de calitatea proiectului făcut de această firmă la imobilul din Zambaccian, scrie Mediafax.

Năstase precizează, într-o postare intitulată "Despre inundaţii: cum va ploua în Catedrala Neamului...", că doreşte să avertizeze Patriarhia şi românii care vor da bani pe construcţia "Catedralei Mântuirii" asupra calităţii şi competenţei firmei Vanel Exim SRL Bacău, pe care le cunoaşte "din proprie experienţă", întrucât, în urmă cu doar câteva zile, a fost nevoit să spargă terasa casei sale din Zambaccian pentru că apa se infiltrase, trecând spre dulapuri şi birouri.

El acuză firma Vanel Exim SRL Bacău de faptul că nu i-a dat planurile construcţiei nici până în acest moment, motiv pentru care nu ştie pe unde trec ţevile prin pereţi.

Fostul premier postează şi o serie de fotografii care arată că apa s-a infiltrat în pereţii casei şi că terasa a fost spartă pentru reparaţii.