Site-ul Go4it.ro desfăşoară campania "Istoria gadget-urilor"

Ziarul Financiar 14.07.2010

Go4it.ro le-a pregătit internauţilor nostalgici o campanie surpriză, "Istoria gadget-urilor", utilizatorii care intră pe site, în perioada 13 iulie-6 august, putând participa la concursul "Cine are cea mai grea «cărămidă» din ţară primeşte un Nokia N97 mini!"

Go4it.ro, cel mai important site din România dedicat gadget-urilor, a început din această săptămână să le prezinte internauţilor pasionaţi de gadget-uri amintiri despre "aparatura" de odinioară.

În perioada 13 iulie - 6 august, utilizatorii care intră pe site-ul www.go4it.ro pot participa la concursul "Cine are cea mai grea «cărămidă» din ţară primeşte un Nokia N97 mini!". Cei care au păstrat cele mai vechi şi "prăfuite" aparate sau au o "căramidă" mai veche în casă sau uitată într-un colţ vor fi răsplătiţi cu un telefon de ultimă generaţie. Pasionaţii care pot demonstra că deţin orice telefon mai vechi de zece ani, trimit o poză şi greutatea acestuia pot intra în cursa pentru marele premiu.
Internauţii vor putea citi pe parcursul campaniei articole despre evoluţia gadget-urilor, vor putea afla lucruri inedite despre apariţia telefonului mobil, a calculatorului, a camerei foto şi despre multe alte inovaţii ale vremii care au revoluţionat tehnologia.