Mădălina Manole, înmormântată la Ploieşti în prezenţa a 5.000 de persoane

Ziarul Financiar 17.07.2010

Mădălina Manole a fost înmormântată, vineri seară, în jurul orei 19.15, la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane. Pe parcursul traseului de la Biserica Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, unde a avut loc slujba de înmormântare, spre Cimitirul Bolovani, traficul rutier a fost dirijat de poliţişti, scrie Mediafax.

Admiratorii Mădălinei Manole au început să aplaude la apariţia maşinii mortuare şi au continuat până când autoturismul a ajuns la mormântul aflat pe aleea centrală a Cimitirului Bolovani, aproape de locul în care este înmormântat jurnalistul ploieştean Gabi Dobre, care a murit de cancer în urmă cu cinci ani, la vârsta de 33 de ani.

În jurul gropii în care a fost introdus sicriul, jandarmii au amplasat garduri de protecţie, iar în imediata apropiere a mormântului a fost permis doar accesul familiei, al prietenilor, al colegilor de breaslă ai Mădălinei Manole prezenţi la înmormântare şi al jurnaliştilor.

Preotul care a ţinut o slujbă de câteva minute în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, după ce sicriul cu trupul neînsufleţit al artistei a fost scos pentru a fi dus la biserică, a ţinut un scurt serviciu funerar şi la cimitir, după care sicriul a fost coborât în groapă, fiind apoi acoperit cu miile de flori de la admiratori.Citiţi mai mult pe www.mediafax.ro