Zone Arena nu se mai dărâmă. Concertul lui Ozzy Osbourne, din 2 octombrie, se va încheia la ora 22.00 pentru "a nu tulbura ordinea şi liniştea publică"

Ziarul Financiar 29.07.2010

Concertul lui Ozzy Osbourne de la Bucureşti va avea loc tot la Zone Arena, pe 2 octombrie, însă va trebui să se încheie înainte de ora 22.00, a declarat, joi, pentru Mediafax, proprietarul Zone Arena şi impresarul care-l aduce pe celebrul rocker în România, Dorian Ciubuc.

"Vă asigur că Ozzy Osbourne va cânta la Bucureşti la Zone Arena. Concertul va începe la ora 20.30, pentru a se încheia la ora 22.00, astfel încât să nu tulburăm ordinea şi liniştea publică", a declarat Ciubuc.

El a precizat că Zone Arena nu se va închide, în ciuda cererilor Primăriei Sectorului 2 în acest sens.

"Noi am încercat să obţinem toate avizele necesare funcţionării, însă eliberarea lor a durat extrem de mult. Zone Arena a funcţionat, a fost amendată şi are un termen de conformare, de intrare în legalitate, până la 1 septembrie. Noi sperăm să obţinem autorizaţia necesară şi să putem funcţiona în continuare", a declarat Ciubuc.

Una dintre firmele lui Dorian Ciubuc, Fun Time Production, a anunţat, pe 15 aprilie, că Ozzy Osbourne, fostul solist al trupei Black Sabbath, va concerta pe 2 octombrie la Bucureşti, la Zone Arena. Biletele pentru concertul lui Ozzy Osbourne s-au pus în vânzare pe 23 aprilie.