Persoană din conducerea sucursalei Credit Europe Bank, între suspecţii în cazul dispariţiei banilor din conturi

Ziarul Financiar 11.08.2010

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Braşov a anunţat, miercuri, că poliţiştii au cinci suspecţi în cazul sesizat la sucursala din Braşov a Credit Europe Bank, unde mai mulţi clienţi au reclamat că le-au dispărut banii din conturi, printre suspecţi fiind şi o persoană din conducerea băncii, informează Mediafax.

Conform sursei citate, Poliţia a fost sesizată în 5 august de către reprezentanţii sucursalei Braşov a Credit Europe Bank cu privire la faptul că s-au retras în mod ilegal sume de bani din conturile unor clienţi.

Până în prezent, poliţiştii au cinci suspecţi în acest caz: o persoană din conducerea sucursalei, trei operatori ghişeu şi un casier, care sunt cercetaţi în stare de libertate, pentru fals informatic şi fraudă informatică.

"Imediat după sesizare, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor s-au deplasat la sediul sucursalei şi au solicitat declanşarea unui audit bancar. Conform raportului de audit parţial, din patru conturi bancare a fost retrasă, în mod ilegal, suma de 365.000 de lei", a declarat, miercuri, comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al IPJ Braşov.