DealWatch prezintă topul celor mai mari consultanţi de fuziuni şi achiziţii din România. Companiile româneşti, pe primele locuri la numărul de tranzacţii

Ziarul Financiar 20.08.2010

DealWatch prezintă topul celor mai mari consultanţi de fuziuni şi achiziţii din RomâniaLazard and Co se află pe primul loc în topul celor mai mari consultanţi de fuziuni şi achiziţii (M&A) din România din primul semestru, top realizat de DealWatch, cu o tranzacţie a cărei valoare s-a ridicat la 333,79 milioane dolari.

Luând în considerare numărul de tranzacţii intermediate, compania românească Capital Partners şi KBC Securities s-au aflat pe primele locuri în top.

Printre firmele de avocatură care au consiliat companiile de pe piaţa românească în perioada analizată, pe primul loc s-a situat Kinstellar LLP, cu o valoare a tranzacţiei de 576,38 milioane dolari. Luând în considerare numărul de tranzacţii la care cabinetele de avocatură au participat în top s-au situat firmele româneşti Popovici Niţu & Asociaţii şi Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP).