Primul hotel Days Inn din România va fi deschis în prima jumătate a anului viitor, în judeţul Sibiu

Ziarul Financiar 20.09.2010

Lanţul internaţional Wyndham, prezent în România prin brandurile Howard Johnson şi Ramada, va deschide în prima jumătate a anului viitor primul hotel sub marca Days Inn din România, în judeţul Sibiu, potrivit firmei de consultanţă Trend Hospitality citată de Mediafax Business.

În 2009, lanţul hotelier anunţase că va deschide prima unitate Days Inn din România la sfârşitul acestui an, la acel moment fiind analizate mai multe zone din provincie.

"Primul hotel Days Inn din România va fi deschis în prima jumătate a anului 2011. Unitatea se află în judeţul Sibiu şi datorită locaţiei pitoreşti şi de importanţă istorică se adresează segmentelor de piaţă de recreere, tranzit şi de business. Lanţul hotelier îşi anunţase intrarea pe piaţa locală la sfârşitul acestui an, însă, ca în multe alte cazuri, în acestă perioadă, una din problemele care s-a dovedit a fi mai dificil de rezolvat a fost partea de finanţare", a declarat, luni, directorul executiv al firmei de consultanţă Trend Hospitality, Tinu Sebeşanu. Citiţi mai multe pe www.mediafax.biz.