Extinderea nr. 3 la Bucureşti Mall, H&M - GALERIE FOTO

Autor: Cristina Stoian 20.09.2010

H&M, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din lume, de origine suedeză, aşteptat să deschidă magazine în aprilie 2011 în cele mai importante centre comerciale din Capitală, are deja spaţiile comerciale pregătite pentru amenajare.
În timp ce majoritatea dezvoltatorilor au relocat magazine pentru a le face loc suedezilor, Bucureşti Mall a început să construiască o nouă extensie special pentru intrarea retailerului.

"Am luat decizia să construim o nouă extensie, întrucât Bucuresti Mall are un grad de ocupare de aproape 100%, deci nu puteam aloca spaţiu în infrastructura deja existentă. Investiţia în construcţia noii aripi a Bucureşti Mall, în care se va deschide un H&M pe 1.300 de metri pătraţi, aparţine Anchor Grup", a declarat Radu Tănăsescu, leasing director al Anchor Grup, care nu a dorit să facă publică valoarea investiţiei, dar care a anunţat că noua construcţie a presupus relocarea unei cafenele. Prima extensie a Bucureşti Mall a fost inaugurată în 2007 şi a presupus investiţii de 20 mil. euro pentru crearea unui spaţiu de 9.000 mp.

H&M va deschide şase magazine în acelaşi timp, dintre care cinci în Bucureşti şi unul în Braşov, ceea ce înseamnă o suprafaţă totală de vânzare de circa 10.000 de metri pătraţi.
Anchor Grup a semnat un contract cu retailerul suedez şi pentru Plaza România, magazinul de 1.300 mp urmând să fie amplasat la parterul mallului.