Ponta scrie pe blog cum l-a cunoscut pe "Băse"; prima impresie - "ce om mişto, deschis, drăguţ"

Ziarul Financiar 24.09.2010

Preşedintele PSD, Victor Ponta, şi-a deschis blog - "Blogul lui Ponta" -, relatând, vineri, împrejurarea în care l-a cunoscut pe Traian Băsescu, în iarna lui 2002, prima impresie fiind "ce om mişto, deschis, drăguţ", scrie Mediafax.

Ponta relatează, în a doua postare pe blogul său, împrejurarea în care l-a cunoscut pe "Băse", în iarna lui 2002, când premierul de atunci, Adrian Năstase, l-a desemnat să ancheteze situaţia de la Primăria Capitalei, condusă la acea vreme de Traian Băsescu.

"Era în 2002, prin iarnă, când Băse, în stilul caracteristic, ţipa că vrea să muncească dar nu-l lasă corupţii de consilieri. Adrian Năstase a mutat şi el pe tabla de şah cu «nebunul», respectiv cu mine - tânăr şi dornic de afirmare şef la Departamentul de Control al Guvernului!", relatează actualul preşedinte al PSD, într-o postare intitulată "O datorie de onoare: cum l-am cunoscut eu pe Băsescu".

"Îmi amintesc că pe drumul spre studioul emisiunii mă gândeam ce om mişto, deschis, drăguţ, nu rece (arogant o să zică cârcotaşii) şi pedant ca şeful meu de atunci, cu care aveam o relaţie strict profesională. Mai aveam puţin şi eram gata să mă înscriu în fan-clubul Băsescu şi deja mă mustra conştiinţa că am scris de toate matrapazlâcurile lui de la Primărie. Un om aşa simpatic nu avea cum să facă toate relele scrise de mine acolo, probabil că am fost prea aspru!", relatează Ponta. Citiţi mai mult despre cum scrie Ponta că l-a cunoscut pe Băsescu pe www.mediafax.ro