Paznicii penitenciarelor mulţumesc preşedintelui Băsescu "pentru că nu a renunţat la serviciile penitenciarelor"

Ziarul Financiar 26.09.2010

Sorin Dumitraşcu, lider al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), mulţumeşte preşedintelui Traian Basescu "pentru că nu a renunţat şi la serviciile penitenciarelor", conform Mediafax.

"Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, în numele celor peste 500 de agenţi, ofiţeri de penitenciare şi personal civil, participanţi la protestul din 24 septembrie şi în numele celorlalti membri de sindicat din sistemul penitenciar. care nu au participat fiind in serviciu, mulţumeşte excelenţei sale, domnul Traian Băsescu, preşedintele României, pentru că nu a renunţat şi la serviciile penitenciarelor", se arată într-un comunicat de sâmbătă, semnat de Sorin Dumitraşcu.

Potrivit comunicatului sindicalistului, "ar fi fost o decizie regretabilă şi lipsită de înţelepciune, chiar şi în aceste momente în care reprezentanţi ai Executivului simt nevoia să modifice unilateral atribuţii stabilite în mod democratic de către Parlamentul României pentru Jandarmeria Română şi Poliţia Română". Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.