Aproximativ 5.000 de sindicalişti BNS au început marşul de protest în Bucureşti

Ziarul Financiar 28.09.2010

Cei aproximativ 5.000 de protestatari BNS au plecat în marş din Piaţa Victoriei, ei urmând să oprească la sediile ministerele Economiei, Muncii, Administraţiei şi Internelor, Sănătăţii şi Agriculturii, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru, a declarat că la protest participă aproximativ 5.000 de oameni. Militaru a precizat că protestatarii vor pleca în marş după ce o delegaţie a BNS va depune un memoriu la Guvern cu revendicările sindicaliştilor.

Jandarmii spun că sindicaliştii Blocului Naţional Sindical care s-au adunat, marţi, în Piaţa Victoriei au doar autorizaţie pentru marş şi că nu pot protesta în faţa sediului Guvernului, acesta fiind doar locul de întâlnire pentru a pleca pe traseul protestului.

Sindicaliştii BNS care au ajuns în Piaţa Victoriei s-au încolonat deja pentru a pleca în marş spre Piaţa Muncii, pe un traseu care include sediile mai multor ministere şi instituţii publice. Citiţi mai mult despre marşul de protest al sindicaliştilor BNS pe www.mediafax.ro