De ce avem nevoie de un pomelnic "sfinţit" printr-un offshore din Cipru?

Ziarul Financiar 08.10.2010

Românii sunt din ce în ce mai speriaţi în faţa morţii, dar mai ales a vieţii. În ambele cazuri, pentru greutăţile întâmpinate există o soluţie spirituală - pomelnicul. Cea mai nouă şi "sigură" modă este însă pomelnicul "sfinţit" printr-un offshore din Cipru.

Dacă v-aţi gândit vreodată să depuneţi un pomelnic la o bisericuţă, dar nu mergeţi pentru că nu este în drumul dumneavoastră spre serviciu, uitaţi că v-a trecut prin minte aşa ceva. Acum avem la dispoziţie ceva mult mai simplu şi în acelaşi timp bazat pe facilităţile de care ne bucurăm cu toţii zilnic - new media, mai exact internetul, un mijloc de comunicare la modă, scrie Mediafax.

Acum, direct de la birou sau de acasă, intraţi pe site-ul http://www.crestinortodox.ro/pomelnice/ro/ şi treaba-i ca şi rezolvată!

Beneficiarii acatistelor divine oferite prin acest site trebuie să ştie însă că pomelnicele lor vor fi citite doar la patru biserici: Schitul Stejarul, Mănăstirea Sfântul Ioan Casian, Mănăstirea Dumbrăveni şi Mănăstirea Sfânta Elena de la Mare.

Site-ul pomelnicelor nu precizează de ce toate aceste sfinte lăcaşe de rugăciune sunt din Dobrogea sau zona Mării Negre şi nu acoperă toată ţara. O legătură ar putea exista totuşi, având în vedere că principalul acţionar al acestui site este tot de la... mare, respectiv este un offshore din Cipru - un stat insular din Marea Mediterană. Citiţi mai mult despre un pomelnic "sfinţit" printr-un offshore din Cipru pe www.mediafax.ro