Cosmote relansează oferta de internet pe cartelă

Autor: Adrian Stefan Seceleanu 13.10.2010

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, a introdus o nouă extraopţiune pentru serviciile de internet mobil şi a mărit traficul de date inclus pentru unele planuri tarifare, a anunţat compania.

Cosmote a introdus o nouă extraopţiune, cu un cost de 7 euro pe lună, care asigură un un trafic de date de 1,5 GB pe lună la viteze de până la 21,6 Mbps. Pe de altă parte, compania a mărit traficul de date inclus pentru extraopţiunea de o lună de internet, de la 1,5 GB la 3GB, menţinând tariful la 10 euro pe lună.

Serviciile 3G ale Cosmote sunt disponibile în prezent în aproximativ 3.300 localităţi din întreaga ţară.

Serviciul preplătit Cartela Internet de la Cosmote România se adresează utilizatorilor care folosesc internetul mobil ocazional.

Serviciul de internet în bandă largă este disponibil în două pachete start: Cartela Internet, un pachet ce conţine o cartelă SIM, disponibil la 10 euro (fără TVA), sau pachetul dedicat de date Cartela Internet şi modem 3G, care conţine un modem 3G ce oferă acces la internet cu viteze de până la 7,2 Mbps şi o cartelă SIM cu 10 euro credit, la preţul de 179 de lei (cu TVA). După ce traficul iniţial disponibil în cadrul extraopţiunii este consumat, clienţii vor putea continua navigarea pe internet, traficul suplimentar fiind tarifat cu 0,01 euro/MB.

Cosmote concurează cu Orange, Vodafone şi RCS&RDS pe segmentul de oferte de internet preplătit. Cosmote deţine şi compania Zapp, care oferă de asemenea servicii de date preplătite.