Ialomiţianu - ministrul care se judecă cu el însuşi

Ziarul Financiar 15.10.2010

Ministrul Finanţelor, Gheorghe Ialomiţianu, se judecă cu sine însuşi într-un proces intentat Ministerului Finanţelor pe când era director executiv adjunct al Direcţiei Finanţelor Publice Braşov, pentru recuperarea unor sporuri salariale tăiate de predecesorii săi în fruntea MF-ului, informează Gândul.

"Este vorba despre un proces pornit în 2007 pe Legea 188 a funcţionarilor publici pentru recuperarea unor sporuri, 25% de dispozitiv şi 25% de confidenţialitate. O parte dintre cei peste 100 de colegi care au deschis acţiunea şi-au primit banii, inclusiv câţiva directori, dar eu n-am primit nimic, pentru că n-am mai urmărit procesul şi nu m-am mai prezentat în instanţă. Mi-am adus aminte de el acum, când mă întrebaţi dumneavoastră, dar nu ştiam că merge în continuare, ţin minte doar că a fost casat de Curtea de Apel Braşov cu trimitere spre rejudecare la Tribunal", a declarat ministrul Ialomiţianu.

Citiţi mai multe despre ministrul care se judecă cu el însuşi dar şi despre protestele de la Ministerul de Finanţe pe www.gandul.info.