Ţări unde poţi trăi cu mai puţin de 500 de dolari pe lună

Ziarul Financiar 23.10.2010

Daca te-ai săturat de munca extenuantă, de oraşul aglomerat în care stai, de creditele la bancă de care ai vrea sa scapi, mai ai o solutie. Poţi să-ţi iei lumea în cap şi să pleci într-un loc exotic unde să duci o viaţă lipsită de griji şi cu costuri minime.

Tailanda
Preturile chiriilor din Tailanda variaza ca peste tot in functie de locatie. Dar sunt numeroase oferte in locuri mai putin turistice, unde pentru un apartament poti plati 100-150 de dolari pe luna in functie de cat de aproape de coasta vrei sa stai.

Filipine
O alta destinatie exotica este Filipine. Nu trebuie sa te duci neaparat in Manila, unde costurile sunt ceva mai mari, dar in provincia Cebu, gasesti plaje insorite, terenuri de sport si centre comerciale, iar chiria pentru un apartament se incadreaza in 150 de dolari pe luna. Mancarea este de asemenea foarte ieftina. 150 de dolari pe luna iti ajung si pentru alimente si alcool, chiar si tigari ( daca este cazul).

Costa Rica
Si aici cu cateva sute de dolari poti duce o viata relaxata. In San Jose, si imprejurimi, sunt oferte de apartamente sau chiar case sub 200 de dolari pe luna. In restaurant, preturile pentru un pranz sau o cina sunt sub 5 dolari.Citiţi mai mult pe www.incont.ro