Directorul general al Uniqa Asigurări, înlocuit cu un director din Uniqa International

Autor: Dumitrache Adrian 25.10.2010

Conducerea directoratului Uniqa Asigurări va fi preluată de Oliviu Gabriel Stoica, care o va înlocui pe Ileana Horvath, dacă acesta va fi confirmat în funcţie de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA), potrivit unui mesaj intern transmis angajaţilor, obţinut de Mediafax Business.

"Dorim să mulţumim doamnei Horvath pentru contribuţia dumneaei în poziţia de preşedinte al directoratului Uniqa Asigurări şi să-i dorim success în noile sale responsabilităţi. Consiliul de Supraveghere l-a desemnat pe Oliviu Gabriel Stoica pentru poziţia de preşedinte al directoratului Uniqa Asigurări, urmând să se primească confirmarea din partea CSA", se arată în mesaj.

Contactaţi de Mediafax, reprezentanţii Uniqa Asigurări au confirmat că Oliviu Gabriel Stoica, în prezent director regional la Uniqa International, a fost propus de Consiliul de Supraveghere pentru poziţia de şef al directoratului.

"Propunerea de numire se află în prezent la CSA, pentru aprobare, motiv pentru care compania nu a publicat informaţii în acest sens. Potrivit legislaţiei, până la momentul aprobării de CSA, conducerea Uniqa Asigurări funcţionează în formula actuală", au mai spus reprezentanţii companiei.

Horvath, 48 de ani, a preluat conducerea Uniqa Asigurări în decembrie 2008, mandatul urmând să expire în decembrie 2011, potrivit datelor de la Registrul Comerţului. Citiţi mai multe pe www.mediafax.biz.