După ce şi-a făcut bazar în Rahova, Gică Popescu anunţă un hotel de patru stele şi o clădire de birouri în Capitală

Autor: Mirabela Tiron 02.12.2010

Fostul fotbalist Gică Popescu, care a inaugurat astăzi complexul comercial Doldora Bazar din Rahova, susţine că pentru anul viitor are în proiect extinderea acestui complex cu încă 700 de standuri dar şi construirea unui hotel de patru stele cu 146 de camere şi a unui centru de birouri în Capitală.

"Cred că investiţia în hotelul ce se va fi amplasat lângă Primăria Sectorului 1 se va ridica undeva la 22 de milioane de euro, în timp ce pentru extinderea complexului comercial Doldora avem nevoie de încă 20 de milioane de euro. Finanţarea va veni dintr-un credit bancar. Sunt în discuţii cu două bănci, însă deocamdată nu am semnat nimic", a declarat Gică Popescu pentru ZF, adăugând că nu poate preciza numele băncilor cu care va lucra.

Fostul fotbal anunţa mai multe proiecte imobiliare şi în urmă cu câţiva ani. Deşi susţine că anul viitor va deschide un hotel de patru stele, fostul fotbalist a închis anul acesta hotelul Amfiteatru din Calafat, din cauza pierderilor înregistrate. Anul trecut, hotelul a rulat afaceri de 269.000 de euro şi a avut pierderi de 27.000 de euro, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Complexul comercial Doldora Bazar, o investiţie de 10 milioane de euro (cu 70% din finanţare asigurată de Unicredit Leasing) este înregistrat pe compania Doldora Capital, deţinută de fostul fotbalist alături de alţi doi parteneri de afaceri (Marius Roatesh şi George Şaguna, fiecare deţinând 37,5% din pachetul de acţiuni).