Cosmote plusează în lupta cu Orange şi Vodafone, cu 5.000 de minute şi SMS-uri în reţea

Autor: Adrian Stefan Seceleanu 05.12.2010

Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, a răspuns campaniilor de sărbători lansate de liderii pieţei Orange şi Vodafone printr-o ofertă care le asigură utilizatorilor de cartele preplătite, pentru 6 euro pe lună, 5.000 de minute de apeluri şi 5.000 de SMS-uri în reţea.

Pe lângă cele 5.000 de minute de apeluri şi SMS-uri în reţea, clienţii primesc un credit de 5,9 euro care poate fi utilizat, spre exemplu, pentru 37 de minute de apeluri către alte reţele naţionale sau pentru 119 SMS-uri către alte reţele naţionale. Creditul poate fi utilizat şi pentru apeluri sau SMS-uri internaţionale. Orange şi Vodafone, cei mai mari operatori locali de telefonie mobilă, au lansat oferte de sărbători realtiv asemănătoare. Ambii operatori oferă pentru clienţii de cartele preplătite

3.000 de minute şi SMS-uri în reţea şi 75 de minute de apeluri şi SMS-uri către reţele naţionale sau internaţionale pentru patru euro pe lună, tarif care creşte din a doua lună la 5 euro. Anul trecut, cea mai agresivă ofertă pe segmentul prepay a Orange, Vodafone şi Cosmote includea cel mult 1.000 de minute şi SMS-uri în reţea, plus aproximativ 70 de minute de apeluri internaţionale sau naţionale, la aproximativ cinci euro pe lună.