Fiul senatoarei Sorina Plăcintă, acuzat de tentativă de omor după un incident cu iubita

Autor: Mediafax 07.12.2010

Fiul senatoarei PDL Sorina Plăcintă este acuzat de tentativă de omor după un incident pe care l-a avut luni seara cu iubita sa, în ajutorul căreia au intervenit mai mulţi bucureşteni, unul fiind lovit de maşina lui Andrei Plăcintă, iar un altul trăgând un foc de avertisment cu o armă deţinută legal, scrie Mediafax.

În zona intersecţiei Ştirbei Vodă cu Berzei, înspre Piaţa Matache, fiul senatoarei, Răzvan Andrei (19 ani) a avut un incident cu iubita sa. După ce a fost lovită, tânăra a vrut să părăsească locul, urcându-se la volanul unui Volkswagen, însă Andrei Plăcintă a blocat-o cu maşina sa, un Renault Laguna, au declarat surse judiciare.

Un bucureştean, martor al întregii scene, a încercat să intervină pentru aplanarea conflictului, fără rezultat.

Când a văzut că tânăra s-a urcat în maşină, Andrei Plăcintă a sărit pe autovehicul, spărgând luneta şi oglinda. Apoi, tânărul a urcat în maşina sa, iar bucureşteanul s-a pus în faţa autovehiculului în încercarea de a-l opri, dar fiul senatorului PDL a trecut peste el, bărbatul rămânând blocat sub Renault.

Pe de altă parte, un alt martor, când a văzut că lucrurile degenerează, a tras cu puşca cu aer comprimat, pe care o deţine legal, pentru a-l speria pe tânăr.

Răzvan Andrei a fugit de la locul scandalului, între timp fiind apelată Poliţia Rutieră, care a apreciat că nu este de competenţa sa, astfel că au fost chemaţi poliţiştii judiciarişti.

Renaultul a fost răsturnat pentru a-l scoate de sub maşină pe bucureşteanul blocat. Poliţia a înregistrat cazul, luând număr unic de la Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Tânărul a fost internat într-un spital din Bucureşti, având o rană la mână, au precizat sursele citate.

Anchetatorii urmează să-l audieze pe Răzvan Andrei, cercetat pentru mai multe infracţiuni, printre care tentativă de omor, distrugere, lovire. Citiţi mai mult despre fiul senatoarei Sorina Plăcintă, acuzat de tentativă de omor pe www.mediafax.ro