Radiocom vrea un sistem de facturare de 2,2 mil. euro

Autor: Adrian Dumitrache 14.12.2010

Societatea NaŢional de Radiocomunicaţii (SNR) va organiza pe 28 decembrie o licitaţie pentru achiziţionarea unei aplicaţii software de facturare (billing) a serviciilor furnizate, valoarea estimată a contractului ridicându-se la 2,23 milioane de euro (TVA inclusă).

Autoritatea contractantă urmăreşte implementarea unui sistem de facturare care să permită emiterea unei facturi unice pentru toate serviciile furnizate unui client, se precizează în caietul de sarcini publicat pe pagina web www.e-licitatie.ro. La licitaţie pot participa ofertanţi ale căror rezultate financiare au fost pozitive în anii 2007, 2008 şi 2009, iar pentru ultimul an cifra de afaceri a atins cel puţin 3,5 milioane de euro. De asemenea, ofertanţii va trebui să dovedească că au implementat cel puţin un sistem similar în ultimii trei ani.

SNR solicită o garanţie de participare de 154.800 de lei, la care se adaugă una de bună execuţie reprezentând 5% din valoarea contractului fără TVA.

Operatorul telecom avea 570 de clienţi la sfârşitul anului 2009. "În prezent, se gestionează un portofoliu de aproape 1.000 de conturi de clienţi, care sunt în proporţie de 80% persoane juridice", a spus directorul de vânzări al SNR Mihai Gropoşilă.