Apropo Media a preluat vânzarea spaţiilor publicitare de pe site-ul mobile.ro

Ziarul Financiar 20.12.2010

Începând cu luna decembrie a acestui an, Apropo Media a preluat gestionarea spaţiilor publicitare de pe site-ul www.mobile.ro, cea mai mare piaţă online de vehicule noi şi second-hand din România.

Astfel, segmentul auto reprezentat până acum de Promotor.ro, cel mai important brand auto din online, se completează cu o piaţă puternică, oferind astfel advertiserilor posibilitatea de a-si comunica mesajul atât pasionaţilor domeniului auto, cât şi celor interesaţi de achiziţii imediate.

După ce în urmă cu cu două luni adăugase în portofoliu vânzarea spaţiilor publicitare pe site-urile superbebe.ro, incasa.ro, zooland.ro şi grădinamea.ro, Apropo Media îşi extinde acum reţeaua de site-uri administrate ca broker de publicitate online, la 48.

"Strategia Apropo Media este de a acoperi cât mai bine toate segmentele importante din online. mobile.ro reprezintă cea mai mare piaţă de automobile noi şi second hand din .ro şi sperăm ca împreună să le putem oferi clienţilor noştri cele mai bune metode prin care să-şi atingă targetul dorit." a declarat Orlando Nicoară, General Manager Apropo Media.

"mobile.ro are pentru 2011 planuri ambiţioase, astfel încât am găsit un partener puternic în Apropo Media, care să ne ajute în atingerea ţelurilor noastre. Factorii determinanţi ai alegerii noastre au fost faptul că Apropo Media se concentrează îndeosebi pe publicitate premium şi rich advertising, precum şi modul în care aspectul de vânzări este abordat. Strategia de vânzări a Apropo Media se caracterizează prin profesionalism şi o foarte bună structură. Avem încredere că acest parteneriat va aduce rezultatele dorite şi ne va ajuta în concretizarea dorinţei noastre de a oferi soluţii media extrem de creative, poziţionate într-un mediu cu o relevanţă mare. Strategia noastră va satisface atât cerinţele utilizatorilor, precum şi pe cele ale partenerilor noştri de afaceri." au declarat oficialii mobile.ro.